At dimse er at leve!

Mine opskrifter:

Opskrift på kirsebærlikør:

1 kg fuglekirsebær

1 kg sukker

Hæld snaps på (uden smag) til kirsebærrene

er dækket. Lad det trække ca. 1 år.

Uhm det smager!!

 

 

Urtete på friske urter:

En stor håndfuld friske urter, som mynte, citronmelisse, oregano, timian, rosmarin eller hvad du har enten i din have eller i krukker i vindueskarmen - skylles grundigt i  koldt vand. Put det hele op i et stort glas og tilføj yderligere nogle bær ex. jordbær, hindbær eller solbær eller hvad du nu har ved hånden. Bærrene er med til at søde teen, så du behøver ingen sukker. Hæld  kogende vand på og lad det trække i ca. 5-10 min. Kan efterfyldes - når du har drukket det første glas.

Det er sundt og du  bestemmer selv din smag.

DimseDutte